03-08-2009 - Interne optimalisatie door externe uitbesteding
Minimaliseren

Fasept creëert ´ruimte´, zo verwoordde een van onze klanten het effect van onze dienstverlening. En ruimte is iets wat onze klanten altijd kunnen gebruiken.

Tijdsdruk
Tot onze klantengroep behoren grote bedrijven en overheidsinstellingen. Organisaties waar veel werk verzet moet worden om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening blijvend aansluit bij de bedrijfsvoering. De dagelijkse druk in de operatie, dus op de uitvoerende BiSL laag, is hoog. Hierdoor is het voor veel bedrijven moeilijk om de interne werkprocessen te verbeteren en daarbij ook nog de eigen medewerkers te betrekken.

Ruimte voor interne optimalisatie
Wij creëren echter ruimte voor de klant. Zo voerden we bijvoorbeeld onlangs een informatieanalyse uit. Gebaseerd op fixed price, fixed date en fixed scope. De operationele medewerkers van deze organisatie maakten kennis met onze standaardaanpak voor het BiSL proces ´Specificeren´. Zij waren zo enthousiast over onze benadering, dat ze hebben besloten de aanpak bestaande uit de processtappen en templates in hun eigen specificatieproces op te nemen. Dit alles met het directe voordeel van draagvlak.

Ook optimaliseren?
Fasept beschikt over een uitgebreide bibliotheek met procesflows, procesbeschrijvingen, templates en andere relevante hulpmiddelen. In korte workshops met uw medewerkers en onze consultants kunnen we snel tot een volwassen procesinrichting komen.

  Afdrukken