10-09-2010 - Nieuwe site: foundationtraining.nl
Minimaliseren

Recent startte we het initiatief Examenvragen.info. Veel enthousiaste reacties uit de opleidingsbranche waren het gevolg. Hieruit volgde onder andere een nauwe samenwerking met vier opleiders in Nederland die inmiddels actief zijn als ‘Kennispartner’ voor Examenvragen.info.

Een creatief proces
De lancering van zo’n initiatief is een creatief proces. De vele en vooral boeiende gesprekken met de verschillende spelers die bij de ontwikkeling van zo’n initiatief plaatsvinden leiden tot een enorme hoeveelheid ideeën. Het ene idee uiteraard beter uitvoerbaar dan het andere. Ideeën die voortkomen door inzichten en mensen bij elkaar te brengen.

FoundationTraining.nl met unieke ShortTrack Trainingen
En zo ontstond de website FoundationTraining.nl, een promotieplatform voor de bij examenvragen.info aangesloten opleiders. Dit niet alleen voor het reguliere standaard trainingsaanbod van de opleiders, maar ook voor de nieuwe unieke ShortTrack Trainingen. Een trainingsvorm die ontstond door het bijeenbrengen van verschillende spelers, heldere doelstellingen en de mogelijkheden van het e-learningplatform van examenvragen.info.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de website - Foundation Training . NL - , of bezoek de site waarop de eerste BiSL Foundation ShortTrack Training wordt aangeboden.

  Afdrukken