12-11-2010 - 48 inschrijvingen BiSL op FoundationTraining.NL
Minimaliseren

48 inschrijvingen voor de BiSL Training op foundationtraining.nl. Wij waren net zo verrast als u! Uit onze gesprekken met klanten, partners, oud-cursisten en actieve gebruikers van de website http://www.examenvragen.info wisten we dat we in een behoefte zouden voorzien; maar op dit succes hadden ook wij niet gerekend.

BiSL Foundation Training: kort verslag van 4 november 2010

Een top trainer: ‘Machteld Meijer – Maise’, een perfect gelegen locatie: ‘ilionx Utrecht’ en de ideale mix in de aangeboden leermiddelen, dankzij het BiSL Zelfstudie pakket van Examenvragen.info, zijn leidend geweest in de keuze van de deelnemers. Aldus de reacties tijdens de professionele video opname die ’s avonds is gemaakt, en waarvan later het beeldmateriaal gepubliceerd wordt.

Hoewel de training primair als opstap was bedoeld naar de BiSL Certificering waren er in de zaal ook meerdere managers/ leidinggevenden aanwezig die graag uit eerste hand van een van de grondleggers van het BiSL Framework een ‘overview’ op het framework wilde ontvangen. Dit maakte dat de training een divers publiek had, en met het grote aantal deelnemers zelfs een beetje het karakter had van een netwerkevenement.

Na een uitgebreid warmbuffet met de 60 aanwezigen ging de training om 18:00 uur van start. Machteld opende met een introductie in ‘Beheer’ om vervolgens het BiSL Framework te positioneren en de eerste clusters en processen in wat meer detail te behandelen. Na de break volgde de rest van de van de inhoud waarna een vragenronde volgde. Tijdens de vragenronde werden er een aantal scherpe stellingen gedefinieerd en ontstonden er leuke discussies tussen de deelnemers en de trainer. De avond werd afgesloten met nog een drankje waarbij de deelnemers nog even konden napraten.

Nog meer trainingen via FoundationTraining.NL

Op verzoek van onze omgeving hebben we het trainingsaanbod verder uitgebreid op Foundation Training . NL. Zo wordt er op 2 en 9 december een Agile (Scrum) Foundation Training verzorgd, en zal 17 februari 2011 Machteld Meijer een ASL Training verzorgen. Interesse? Schrijf u dan snel in.

  Afdrukken