29-06-2010 - Krachten bundelen met Examenvragen.info
Minimaliseren

Vorig jaar informeerde we u al over onze online trainingstool voor IT-Standaarden. Een E-learning achtige oplossing voor het oefenen van examenvragen, en het maken van proefexamens ter voorbereiding op de ASL Foundation en BiSL Foundation Examens van Exin. We zijn een stap verder gegaan en lanceerde www.examenvragen.info.

Examenvragen.info = krachten bundelen
Kennis is macht, maar kennis delen is kracht! Met deze insteek hebben we de e-learning oplossing van Fasept breder aan de markt beschikbaar gesteld via het initiatief Examenvragen.info. Hiermee stellen we een grote groep collega-opleiders in de gelegenheid om hun opleidingen te ondersteunen met een moderne toepassing die sterk gewaardeerd wordt door cursisten.

ASL, BiSL, ITIL en Prince2
Naast het reguliere trainingen aanbod van collega-opleiders, voorziet Examenvragen.info in een toenemende behoefte aan zelfstudiemogelijkheden voor de diverse IT-standaarden. Zelfstudiepakketten voor ASL Foundation en BiSL Foundation zijn inmiddels beschikbaar. Later dit jaar volgen de pakketten voor ITIL Foundation en Prince2 Foundation.

Een GRATIS samenvatting van de examenliteratuur, overigens voor iedereen beschikbaar, is daarbij een leuke weggever. Op het moment van schrijven wordt er volop gewerkt aan de BiSL Samenvatting.

  Afdrukken