15-12-2010 - FoundationTraining.NL slaat aan!
Minimaliseren

In het nieuwsbericht van ‘12-11-2010 - 48 inschrijvingen BiSL op FoundationTraining.NL‘ vertelde we al over het enorme succes van de formule achter FoundationTraining.NL. Een videorapportage is inmiddels beschikbaar op homepage van FoundationTraining.NL. Lees meer.

  Afdrukken     
12-11-2010 - 48 inschrijvingen BiSL op FoundationTraining.NL
Minimaliseren

48 inschrijvingen voor de BiSL Training op foundationtraining.nl. Wij waren net zo verrast als u! Uit onze gesprekken met klanten, partners, oud-cursisten en actieve gebruikers van de website http://www.examenvragen.info wisten we dat we in een behoefte zouden voorzien; maar op dit succes hadden ook wij niet gerekend. Lees meer.

  Afdrukken     
10-09-2010 - Nieuwe site: foundationtraining.nl
Minimaliseren

Recent startte we het initiatief Examenvragen.info. Veel enthousiaste reacties uit de opleidingsbranche waren het gevolg. Hieruit volgde onder andere een nauwe samenwerking met vier opleiders in Nederland die inmiddels actief zijn als ‘Kennispartner’ voor Examenvragen.info. Lees meer

  Afdrukken     
29-06-2010 - krachten bundelen met examenvragen.info
Minimaliseren

Vorig jaar informeerde we u al over onze online trainingstool voor IT-Standaarden. Een E-learning achtige oplossing voor het oefenen van examenvragen, en het maken van proefexamens ter voorbereiding op de ASL Foundation en BiSL Foundation Examens van Exin. We zijn een stap verder gegaan... lees meer

     
06-10-2009 - Noordelijke Gemeente kiest voor Fasept
Minimaliseren

Een grote Noordelijke Gemeente staat aan de vooravond haar Organisatie- en Informatiefunctie drastisch te wijzigen. Ze hebben ons gevraagd hen hierbij te ondersteunen. Lees meer.

     
01-09-2009 - Online trainingstool voor IT-standaarden
Minimaliseren

We merkten dat veel cursisten opzien tegen de certificering voor BiSL-trainingen. Daarom ontwikkelden we alweer een tijd geleden een online trainingstool. Dit is een ideale manier om veel te oefenen, eventuele examenvrees te boven te komen en topprestaties te leveren op het EXIN examen. Lees meer.

     
03-08-2009 - Interne optimalisatie door externe uitbesteding
Minimaliseren

Fasept creëert ´ruimte´, zo verwoordde een van onze klanten het effect van onze dienstverlening. En ruimte is iets wat onze klanten altijd kunnen gebruiken. Lees meer.

     
09-03-2009 - Fasept verzorgt BiSL-opleidingen voor ministerie
Minimaliseren

Voor de Informatiebeheerorganisatie van een groot ministerie verzorgt Fasept in 2009 meerdere BiSL-opleidingen voor tientallen medewerkers. Lees meer.

     
02-03-2009 - Fasept breidt trainingsaanbod en trainersbestand uit
Minimaliseren

Steeds vaker vragen klanten ons een verdiepingstraining in de diverse de facto standaarden op de verschillende beheerdomeinen voor de vraag- en de aanbodzijde. Daarom bieden wij niet meer alleen BiSL-trainingen aan, maar ook trainingen voor ASL en ITIL. Bovendien hebben we ons trainersbestand uitgebreid. Lees meer.