lees meer over
Minimaliseren
     
Mensen
Minimaliseren

Fasept is een initiatief van Bas van Dijk. Fasept is geen gewone organisatie, het is een netwerk van zelfstandig opererende professionals die periodiek in elkaars kennis en vaardigheden investeren. Het resultaat? Professionals met de juiste houding, de juiste kennis, de juiste ervaring en de juiste insteek. Zodat u verder kunt.

De juiste houding
Onze mensen zijn ondernemend, ambitieus en proactief. Zij kennen het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Zij hebben een no-nonsense mentaliteit: denk groot, praat normaal is het motto. Ze hebben een sterk analytisch vermogen. Hierdoor weten zij snel de weg in uw organisatie en krijgen zij in korte tijd inzicht in uw vraagstukken.

De juiste kennis
Onze mensen hebben een bedrijfskundige achtergrond en uitgebreide kennis van het ICT-domein. Ze ontwikkelen zich continu en volgen het vakgebied actief. Dat doen ze onder andere door participatie in toonaangevende instellingen op het gebied van Informatiemanagement & Functioneel Beheer, Project- & Programmanagement, Procesmanagement en Verandermanagement. Hierdoor kunnen zij u actuele en vernieuwende oplossingen bieden. Zij werken bovendien met de geldende defacto standaarden, frameworks en methodieken zoals: Pentascope, Caluwe, PRINCE2, BiSL, ASL, ITIL, COBIT, ISO, SqEME.

De juiste ervaring
Onze mensen hebben minstens vijf jaar relevante werkervaring. Dankzij die ervaring beschikken ze over een enorme gereedschapskist met tools en best practices. Ook hebben ze uitgebreide ervaring op het gebied van detachering. Ze zijn zich daardoor bewust van (uw!) tijd, geld en kwaliteit. Een gestructureerde en transparante benadering zijn daarop het antwoord.

De juiste insteek
Onze mensen werken vanuit inhoud, proces en relatie. Ze hebben inhoudelijke kennis over standaarden, ICT en bedrijfskunde. Ook weten ze hoe ze processen soepel kunnen laten verlopen. Tegelijkertijd bouwen ze aan een goede relatie met u en uw mensen. Verbeteren is immers mensenwerk. Daarom zijn onze mensen ook getraind in de nodige ‘softskills’. Door op het juiste moment voor de juiste insteek te kiezen, werken zij effectief en efficiënt.

  Afdrukken