ASL Foundation
Minimaliseren

U wilt uw Applicatiebeheer professioneel inrichten. Dat kan met het framework van de Application Services Library. Daarom wilt u uw team opleiden op het niveau van de ASL Foundation. In de training leren de deelnemers het belang van Applicatiebeheer en worden zij enthousiast voor de aanpak. Zo kunnen zij straks met behulp van ASL een gerichte applicatieondersteuning bieden aan de bedrijfsprocessen van de klant. Precies wat u zoekt.

Het resultaat
Na afloop van de training heeft uw team:

  • inzicht in de samenhang tussen applicatiebeheer, functioneel en technisch beheer;
  • goed begrip van het domein van Applicatiebeheer en de rol van het ASL framework hierin;
  • uitgebreide kennis van het ASL framework ten aanzien van de uitvoerende, sturende en richtinggevende processen (EXIN Foundation niveau);
  • inzicht in de koppeling tussen frameworks en methodieken zoals BiSL en ITIL;
  • concrete handvatten voor de praktische toepassing van het ASL framework in de eigen dagelijkse praktijk.

Onze werkwijze
Wij bereiken graag een topresultaat. Hoe we dat bereiken? Dankzij onze online leeromgeving kunnen de deelnemers met e-learning de belangrijkste theorie in zich opnemen en zichzelf testen. Hierdoor kunnen we tijdens de trainingsdagen nog uitgebreider stilstaan bij uw praktijk. Er ontstaat zo ruimte om niet alleen onze best- en worstcases te bespreken maar ook echte cases uit uw praktijk. Met onze confronterende didactiek weten we de deelnemers te raken en te enthousiasmeren.

De doelgroep
De training is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met Applicatiebeheer en die op niveau wil werken met ASL. Ook voor mensen die hun EXIN-examen willen halen.

Examen
Deze opleiding sluit perfect aan bij de eisen voor het examen van ASL Foundation zoals u dat bij het EXIN kunt doen. Wilt u dit examen doen? Dan bieden we u 100% examengarantie. Ook kunnen we voor u regelen dat u het examen op locatie doet. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Duur : vier dagdelen (ochtend, middag of avond)
Prijs : € 549,-- per persoon, incl. materiaal (excl. btw)
Deelnemers : minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers
Lesmateriaal : uitgebreide trainingsmap, lesboek: ´ASL: een framework voor Applicatiebeheer´, toegang tot exclusieve leeromgeving met vele oefenvragen

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren