BiSL Foundation
Minimaliseren

U wilt het BiSL framework inzetten voor de uitvoering van uw Informatiemanagement & Functioneel Beheer. Tegenwoordig ook wel aangeduid als ´Business Information Management´. Daarom wilt u dat uw team wordt opgeleid op het niveau van BiSL Foundation. U wilt dat zij enthousiast en proactief aan de slag gaan en de werkprocessen in uw organisatie verbeteren. Deze training is dan een goede keuze.

Het resultaat
Na afloop van de training hebben uw deelnemers:

  • inzicht in de samenhang tussen functioneel, technisch en applicatiebeheer;
  • goed begrip van het domein van Functioneel Beheer en de rol van het BiSL framework hierin;
  • uitgebreide kennis van het BiSL framework ten aanzien van de uitvoerende, sturende en richtinggevende processen (EXIN Foundation niveau);
  • inzicht in de praktische toepassing van het BiSL framework in de eigen dagelijkse praktijk.

Onze werkwijze
Wij bereiken graag een topresultaat. Hoe we dat bereiken? Dankzij onze exclusieve leeromgeving kunnen de deelnemers met e-learning de belangrijkste theorie in zich opnemen en zichzelf testen. Hierdoor kunnen we tijdens de trainingsdagen nog uitgebreider stilstaan bij uw praktijk. Er ontstaat zo ruimte om niet alleen onze best- en worstcases te bespreken maar ook echte cases uit uw praktijk. Met onze confronterende didactiek weten we de deelnemers te raken en te enthousiasmeren.

De doelgroep
De training is bestemd voor betrokkenen in het domein van Informatiemanagement & Functioneel Beheer die op niveau willen werken met BiSL. Ook voor mensen die hun EXIN-examen willen doen.

Examen
Deze opleiding sluit perfect aan bij de eisen voor het examen van BiSL Foundation zoals u dat bij het EXIN kunt doen. Wilt u dit examen doen? Dan bieden we u 100% examengarantie. Ook kunnen we voor u regelen dat u het examen op locatie doet. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Duur : vier dagdelen (ochtend, middag of avond)
Prijs : € 499,-- per persoon, incl. materiaal (excl. btw)
Deelnemers : minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers
Lesmateriaal : uitgebreide trainingsmap, lesboek: ´BiSL: een framework voor Functioneel Beheer en Informatiemanagement´, toegang tot exclusieve leeromgeving met vele oefenvragen

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren