BiSL Kennismaking
Minimaliseren

U zoekt een kennismakingstraining waarin u de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van BiSL leert kennen. Misschien bent u al begonnen met de invoering van BiSL in uw organisatie? En zoekt u een training om uw omgeving mee te krijgen zonder daarbij direct de details in te schieten? In beide gevallen is deze incompany training geschikt voor u.

Het resultaat
Na afloop van de training hebben de deelnemers inzicht in:

  • de principes van de scheiding tussen de ‘vraag’ (de gebruikersorganisatie) en het ‘aanbod’ (de ICT service organisatie);
  • de verschillende vormen van beheer: functioneel, technisch en applicatiebeheer en de samenhang daartussen;
  • de toegevoegde waarde van Functioneel Beheer & Informatiemanagement voor uw organisatie;
  • het BiSL Framework, een framework voor Informatiemanagement & Functioneel Beheer – tegenwoordig ook wel ‘Business Information Management’ genoemd – voor uw organisatie;
  • de manier waarop BiSL geïmplementeerd kan worden.

Onze werkwijze
Wij bereiken graag een topresultaat. Hoe we dat bereiken? Voorafgaand aan de training doen we een intake. Op basis hiervan passen we de training aan het niveau en de beleving van de deelnemers aan. Tijdens de training zorgen onze trainers voor een goede theoretische basis. Deze vullen zij aan met veel voorbeelden uit de praktijk: best- én worstcases. Dat doen zij op een enthousiasmerende en confronterende manier.

De doelgroep
De training is bestemd voor betrokkenen en geïnteresseerden in het domein van Informatiemanagement & Functioneel Beheer.

Praktische informatie

Duur : één dagdeel (ochtend, middag of avond)
Prijs : € 199,-- per persoon (excl. btw)
Deelnemers : minimaal 8 deelnemers
Lesmateriaal : naslagwerk van de gebruikte sheets

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren