ITIL-ASL-BISL overview
Minimaliseren

Bent u betrokken bij een ASL, BiSL of ITIL®-implementatie? Heeft u de indruk dat de frameworks elkaar zouden moeten aanvullen, maar dat zij in de praktijk juist botsen? Wilt u inzicht krijgen in de essenties van ITIL®, ASL en BISL? Dan is deze training geschikt voor u. U ontdekt dat de frameworks veel overeenkomsten hebben, maar ook dat ze elkaar in de weg kunnen zitten. U leert hoe u ze optimaal op elkaar kunt laten aansluiten.

Het resultaat
Na afloop van deze training kunnen de deelnemers:

  • de samenwerking tussen ITIL®, ASL en BISL doorzien en mede invullen;
  • aangeven wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen diverse processen van ITIL®, ASL en BiSL en de juiste relaties leggen tussen de frameworks;
  • aangeven wat de benodigde koppelingen en de daarvoor benodigde rollen en bijbehorende KPI’s zijn;
  • een ketenplan opstellen voor een onderlinge optimale aansluiting.

Onze werkwijze
We gaan voor een topresultaat. Dat kan alleen als we vanuit eenzelfde vertrekpunt starten. Daarom behandelen we bij de start van de training de essentie van de drie modellen. Vervolgens ontdekken de deelnemers aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en eigen cases de overeenkomsten, verschillen en onderlinge relaties binnen de frameworks.

De doelgroep
De training is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het vormgeven, inrichten of optimaliseren van een beheeromgeving waarbij minimaal twee van de drie frameworks de basis vormen.

Tip! Neem uw klant (de businesszijde = BiSL) of uw leverancier (de aanbodzijde = ASL en ITIL®) mee en verken elkanders wereld!

Praktische informatie

Duur : Twee dagdelen (ochtend, middag of avond)
Prijs : € 399,-- per persoon, incl. materiaal (excl. btw)
Deelnemers : minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers
Lesmateriaal : naslagwerk van de gebruikte sheets

  Afdrukken     
wij trainden
Minimaliseren